Hogyan érheti el a céljait pályázati pénzből?

Valósítsa meg a legvadabb álmait külső finanszírozással!

A vállalkozók folyamatosan kitűzik a céljaikat: egyiket a másik után. Ezek között vannak kisebb mérföldkövek és hatalmas álmok is, melyek évtizedeken át mozgatnak minket. Bármelyikről is legyen szó, az biztos, hogy pénzbe is kerül a megvalósításuk. Ez nem gond, hiszen egy anyagias világban élünk. És ahogy a spanyol közmondás tartja: “Az életben bármit megkaphatsz, csak fizesd meg az árát.”

A sikeres vállalkozók tudják, hogy nincs ingyen vacsora. A sikereinkért meg kell dolgozni, és mindennek meg kell fizetni az árát. Van, amikor az időnkkel fizetünk, máskor energiával, vagy pénzzel. Azt is tudjuk, hogy ha egy szakterülethez nincs meg a tudásunk, akkor egy szakember tudását megéri kifizetni. Felgyorsult korban élünk, ahol az időnk a legdrágább kincsünk. Nincs annál elkeserítőbb, mint amikor az időnkkel fizetünk egy olyan dologért, ami végül nem lesz tökéletes, mert nem értünk hozzá. Nem engedhetjük meg magunknak a bénázást, mert amíg pepecselünk, addig a profi tanácsadókat megbízó versenytársaink megelőznek minket.

A tudás hatalom, és a szakértelmet meg kell fizetni, mert ez egy remek befektetés a jövőbe.

Szerencsések vagyunk, hogy most olyan korban élünk, amikor pályázati pénzből lehet finanszírozni az álmaink egy részét. A legtöbb vállalkozónak van olyan ismerőse, aki mesés telephelyet épített, informatikai, vagy más jellegű beruházást valósított meg Európai Uniós pénzekből. Mindenki tudja, hogy napjainkban az EU lapátolja a pénzt Magyarországra.

Vajon mit kell tenni ahhoz, hogy a pénzáradat minket is elérjen?

Annak ellenére, hogy dől a lé, mégis vannak olyan vállalatok, akik elbukják a pályázatokat, mert nem tudnak eligazodni a pályázati bürokrácia dzsungelében. Mindannyian arra vágyunk, hogy elkerüljük a buktatókat. Jó lenne egy kincses térkép, amelyről le lehet olvasni, hogy merre kell indulni.

Talán már Ön is hallott hasonló vállalkozói aggodalmakról:

Önnek mennyit érne az a tudás, ha valaki megmutatná, hogy hol vannak az aknamezők, hol lapulnak alattomos csapdák?

Évek óta várunk ezekre a pályázatokra, amelyek most végre fantasztikus piaci előnyöket hozhatnak a magyar cégeknek. Azonban sietni kell, mert számos pályázat villámgyorsan be fog zárulni.

Ne hagyja, hogy a konkurensei Ön előtt becserkésszék az aranytojást tojó tyúkot!

Amennyiben Önben is felmerült az igény, hogy egy szakértőtől kérjen hozzáértő segítséget, akkor a legjobb helyen van!

Kérjen pályázati tanácsadást szakértőnktől, és megkeressük Önnek a legjobb pályázati megoldást, ami leginkább alkalmazkodik az igényeihez és a céljaihoz, így biztonságosan tudja finanszírozni a beruházását, és ennek köszönhetően meg tudja valósítani az álmait. Hogyan tudja pályázatképessé tenni a cégét? A pályázati lehetőségek miként fogják a hosszútávú céljait szolgálni úgy, hogy ez egy projekt legyen? Időnként még akkor is van remény, ha más azt mondta, hogy ezt nem lehet megvalósítani…

Mennyibe kerül a pályázati tanácsadás?

99 Euro - ez napi árfolyamon nagyságrendileg 30 e Ft

Ez egy remek befektetés a jövőbe, mert ha alaposan körbejárjuk az Ön személyes céljait és a vállalat stratégiáját, akkor könnyen elképzelhető, hogy több milliós pályázati pénzeket tud bevonni a cége finanszírozásához.

Ennél többet elkölt hétvégén egy családi kikapcsolódás során. Bár arra is szükség van, de kevés az olyan wellness szálloda, ahol akár százszoros megtérülés várna Önre…

Döntsön villámgyorsan, és előzze meg pályázati pénzből a versenytársait!

Jelentkezem pályázati tanácsadásra!